lørdag 29. mai 2010

Angrep på det ukjente og songeksamen done!

Slik som ej fer rundt og surfa på nettet so e ej ofte innom diverse blogga. Der les ej jo om både det eine og det andre, men en ting ej he lagt merke til at monge e plaga med, e stempel. Då snakka ej sjølvsagt ikkje om bokstempel, eller andre ting som du trykke på et ark, men stempel med titlar som emo, lesbe, pyse, homo osv. Ein kan verte stempla for alt mogleg dagens samfunn. E du FOR data interessert e du sjølvsagt datanerd.
*riste på haude*
Dei som ikkje greie å akseptere at nokon e annerleis e berre misunnelege fordi dei ikkje tørr å vere seg sjølv, tørr ikkje å ver annleis. Vel, ej skal ikkje skrive noko lang avhandling om dette, for det fins der nok av ute på nettet, men eg skal seie en ting:

Det er greit å vere annleis, det er greit å ha interesser, det er greit å vere over gjennomsnittleg interessert i noko, det er greit å vere seg sjølv og husk, der er alltid nokon som er glad i deg!

Det va dagens moral. Lat mej fortelle litt meir daglegdagse ting:
I går hadde ej songeksamenen min, og ej va pissnervøs. Som regel bruka ej å vere nervøs berre fyrste songen, so køyre det sej inn, men ej tok mej aldri inn att i går. Men sånn e musikkbransjen. Du he berre en sjanse og det e der og då. Nokon gonga går det flott, andre gonga ikkje. Heldigvis ekje det alltid følelsen av at det gjekk så dårleg stemme overens med sensor si meining. Resultate va ej fornøgde med.

No må ej konsentrere mej om dirigering heile helga. Eksamen e tysdag, og so he me en heil dag med førebuing saman med klassa på mandag. Ette tysdag e d sommarferie frå skule, men då kjem korpset til å krevje sitt. Fredag 4. juni til søndag 6. juni skal me på stemne på Åndalsnes.

Ingen kommentarer: