onsdag 20. august 2014

Utflukt til stova..

 Her er nokre bilete frå dagens utflukt på stova. I dag var dei særs aktive. Dei fekk prøve å gå på ein ikeapose (lagar fryktelig mykje lyd). Dette synes dei var kjempe artig. Spesielt om ein hoppa litt rundt. Var nok veldig likt avislyden når eg knørvar og ryddar i kvalpekassa.
 Dei har også fått prøve teltet sitt. Uvant underlag, men kjempe artig å grave i! Junah syns også det var heilt greitt å ligge der å passe på kvalpane. Sjølv om dei stortsett var alle andre plassar i dag. Radiusen har byrja verte stor.
 For fyrste gong fekk dei utforske det å gå på flis. Sansa var fyrst ut. Ho syns det var heilt greitt. Så kom Meera, ho tenkte ikkje over det. Måtte berre yppe litt med senga til Junah som stod på gangen. Arya forstod ikkje heilt saken, men når ho fyrst hadde tatt fyrste steget var det null stress. Måtte berre forstå at der gjekk an å gå. Dei lærer fort.
I tillegg har dei fått opplevd litt trakking rundt seg og rare lydar. Ei god runde på stova i dag med andre ord. No ligg dei heilt utsletne i kassa, og snart er det foring igjen!

Dagens visdom:
Den spennande verda..

Ingen kommentarer: