mandag 1. april 2013

Inneaktivitet..

 På kveldstid kan ein ikkje drive å gå på fjellet. Dermed må ein ha andre syslar. Eg, har blant anna ein stor elsk på bordspel. Er ikkje så mange andre som har det føler eg, men av og til finn ein nokon som vil spele saman med deg, og det er det eg kallar ein skikkelig kjekk kveld. Som du ser over er dette ei romløysing med masse flammar og dører. Eg vil gje dykk ein kort introduksjon av spelet "Flash Point".
Flash Point er eit strategispel der alle samarbeidar om same målet. Me er alle brannmenn/kvinner som skal sløkkje eit hus. Det høyres kanskje kjempe enkelt ut, men så lett er det slett ikkje. Der er folk me skal redde ut. Målet med spelet er å redde ut 7 folk/dyr i live før huset kollapsar, eller 4 folk døyr.
Spelet kan spelast på mange forskjellige nivå. Med jul spelte me mykje enklaste level, men her ein kveld gjekk me over til meir avansert. Utruleg artig når det kjem fleire element på brettet. Sjukebil, brannbil, kjemikalar, hot spots og mykje meir. I tillegg spelar ein med kvar si spesialitet innanfor brannvesen/helsevesen. På det varmaste anbefalt!

Dagens visdom:
Life is but a game..

Ingen kommentarer: