fredag 27. februar 2009

Right here, Right now..

En kan lære mykje av å sjå seria og filma. Mykje ta d e heilt på jordet, men andre ting kan realiserast. En spesiell ting som he komt opp uansett ka ej he sett for tida e saken å leve live, leve i nået. Alt ditte høyres so merkelig ut på norsk, men sånn e d vel berre. Det handla om å gjere det en v, uansett kor skummelt veien dit skulle vere. Det å ta sjangsa. Det e litt som i filmen Yesman. En må lære sej å seie ja til moglegheitene. Å kunne gripe sjansen. Berre på den måten kan en oppleve et liv, og leve det fullt ut.

Det e få som tørr å ta steget mot den sjansen. Dei fleste held sej t d kjente, eller he fått veien bygd for sej sida dei byrja å gå. Det fins nok av oss som ste på myllåstege å lure på ka me ska gjere. Det e vanskelig å fylle rette veie, uten å angre på det en gjor. Likevel e d betre å angra på noke som e gjort, enn å angre på det en aldri gjor. Et steg mot god erfaring.

I det siste hekje ej gjort noke vetig. Ej he iallfall ikkje levd livet, slik en bør gjere i ferien sin. Ej he berre hengt mej opp i et wannabe real life show, og levd deira dramatiske, falske liv. Det gjer oss en god følelse å sitte å sjå på andre sine opplevelsa. Likevel fe d oss t å gløyme å lage våre eigne opplevelsa. Ej seikje amerikanske high school seria e dårlige, ej seie dei gjer oss håp, både på godt og vondt. Husk å leve ditt eige liv, for det ska ej byrje med!

Dagens visdom:
It does not well to dwell on dreams,
Reality kicks in when the light goes out..

Ingen kommentarer: