torsdag 16. oktober 2008

Bloody Thursday?

Nest siste dag i praksis. I dag fekk ej til og med en unge t å grine. Ej trukje ej og unga går so godt ilag. Det e nok best ej aldri verte lærar, beste for både mej og ungane! Ette en litt lang praksis dag vartej invitert på middag med Sandra. Det e nesten byrja å verte tradisjon d. Som takk for den maten ej fekk prøvde ej mej å hjelpe datae na, men d viste sej å vere umulig. Den treng nok ei god formatering, men den kankje ej gjønåføre.

Ette hundre restartinga på maskina til Sandra va det rett på Mega arbeid. I dag va ej berre vimsete å brukte laaang tid på alt. Gikk berre att og fram å gjor ingenting, men vart nå heldigvis ferdig.

Takk og lov ej hadde selskap på ferja heim. Det gjor sej å få vere litt la med Ole Andreas. Redda faktisk en alt for lang dag det!:)

Men no når ej kaure inn att fekk ej høyre Holmenkollen ska rivast, skjer med det då? Greit nok, dei ska bygge nå opp att, mykje betre, men det e nå en antikvitet! Ska me tenke sport eller verdi i Norge? (Engasjera mej egentlig ikkje so stort i heile saka, men ej trudde fyrst dei skulle riiive den, berre rive den og ferdig med d :p )

Ingen kommentarer: