mandag 4. november 2013

Leikar inn november..

 November er i gong, og eg personleg ventar berre på snøen. I dag hadde me eit nokolunde haustver. Dette resulterte i ein liten tur ut med "superlinse" (55-200mm) å få tatt nokre bilete av dei galne sambuarane. Erin var heilt på topp i dag, og tok ein gangam style til publikum.
 Dette bilete seier og mykje om katten Erin. Det lyser vel ut av ho. Mykje energi og tull. Kan vere kjekke og, men har mykje birma i seg i hovudet. Ulv i fåreklær kan ein vel kalle denne pusen.
 Ikkje kom å sei til Anja at ho ikkje er ein superhelt. Då vert ho nok skuffa. Å sjå stillbilete av Anja i fart er alltid ei underhaldning. Øyrene flagrar og føtene rører sjeldan ved bakken. Ein fasinerande sprettert som flyg rundt som ein vind i gledje over livet. Etter 5 og eit halvt år med ei BeagleSamojedFlatcoated blanding har eg komt fram til at det iallfall er ein veldig glad hund.
Dei har det godt hundane når dei får leike og springe litt fritt rundt om. Det er ei fryd å sjå korleis dei apar seg ut på kvarandre og kjem på forskjellige sprell på vegen. Det gledar hjarte mitt å sjå dei springe lause. Diverre må eg ofte prioritere å ha dei i band, men då verdt slike tider ekstra mykje verdt.

Dagens visdom:
Freedom to fly..

Ingen kommentarer: